Az Építészeti tervezés témakörében mozgunk elsősorban. Az épített környezet megtervezésével foglalkozunk, mindig nagy súlyt fektetünk arra a tényre, hogy a tervezés nem ér véget a ház homlokzatánál.

A tervező munkánk eddig kisebb faházaktól, a téglaházakon keresztül kiterjedt lakó-, tároló és egyéb jellegű épületekig, lakóparkokig.

A megrendelő igényeit szem előtt tartva a hozzá legközelebb eső stílusban – persze az összképre és az építészeti értékeket szem előtt tartva – próbáljuk létrehozni a legjobb eredményt.

Körültekintően végezzük a kisebb tervezési munkákat is: egyedi hirdetőtáblát, épületfeliratot, építészeti homlokzat-díszítéseket, kerítéseket is terveztünk már. Kisebb terek, kertek, kerti építmények udvarok tervezését is vállaljuk. De ha nagyban gondolkodik, akkor is jó helyen jár.

Forduljon hozzánk bizalommal, de kérem, tartsa szem előtt a javaslatunkat, hogy a tervezésre elég időt kell szánni. A nem megfélően kiforrt tervek és a megvalósításuk általában ugyanannyiba kerülnek, ha nem drágábbak, mint a jól átgondolt projektek.